TARINA

VMH Productions Oy on laadukas tuotantoyhtiö, jonka juuret ovat syvällä Lappeenrannan kuvankauniissa maisemissa.

VMH:n tarina sai alkunsa vuonna 2017, silloisella alkuperäisellä nimellä Valokuvaus & Media Huittinen. Alusta asti VMH on sitoutunut luomaan vaikuttavia visuaalisia kokemuksia, alkuperäisen perustajansa, Patric Huittisen, intohimon ja ammattitaidon voimin.

Alkuunsa VMH keskittyi valokuvaukseen ja sosiaalisen median hallintaan, mutta pian yhtiön toiminta laajeni huomattavasti. Kaikki alkoi siitä, kun Patricin entinen valmentaja pyysi Patricia hoitamaan seuran some-markkinointia ja otteluiden kuvauksia. Patric, pitkän linjan valokuvauksen harrastaja, tarttui tilaisuuteen ja siitä hetkestä lähtien yrityksen tarina alkoi kasvaa ja kehittyä.

Nyt, loppuvuodesta 2023, VMH Productions Oy on vankasti juurtunut Lappeenrantaan, osoitteessa Eteläkatu 20, 53500. Toimitusjohtajana toimii VMH:n perustaja Patric Huittinen. Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi täysipäiväinen myynnin- ja markkinoinnin guru, lisäksi joukkoon kuuluu kahdeksan osa-aikaista ja keikkaluontoista kuvaajaa. Tarpeen vaatiessa tiimi kasvaa jopa 20 henkilöön. VMH on valmis liikkumaan joustavasti palveluidensa kanssa Kaakkois-Suomen alueen ulkopuolellekin.

VMH:n palveluntarjonta on laajentunut merkittävästi vuosien varrella. Nyt VMH Productions kykenee tarjoamaan asiakkailleen kattavan valikoiman kuvaus- ja markkinointipalveluita kilpailukykyiseen hintaan ja tinkimättömällä laadulla. Tämä tekee VMH:sta yhden pysäkin ratkaisun kaikille, jotka kaipaavat huippuluokan visuaalista sisältöä.

VMH on toteuttanut lukuisia valo- ja videokuvausprojekteja yrityksille, seuroille ja yksityishenkilöille. Ensimmäinen live-lähetys oli vuonna 2018, ja siitä lähtien VMH on kasvattanut kokemustaan rytinällä. Livetuotantojen osalta VMH pystyy tarjoamaan monipuolista osaamista, pienistä verkkostriimeistä massiivisiin televisiolähetyksiin. Historiansa aikana VMH on ollut mukana tuottamassa vaikuttavat 900 live-lähetystä, ja tämä luku kasvaa jatkuvasti noin 20–40 lähetyksellä kuukausittain. Lisäksi VMH on tiiviisti mukana paikallisten yritysten kanssa, erityisesti sosiaalisen median markkinoinnin, verkkosivujen suunnittelun ja graafisen suunnittelun parissa.

VMH on ylpeä tuestaan paikallisia urheiluseuroja kohtaan. Yrityksen historia on täynnä yhteistyötä eri urheiluseurojen kanssa, ja tämä yhteisöllisyys on osa VMH:n ydinidentiteettiä. Yritys on jatkuvasti kasvanut vuosien varrella, ja vuonna 2023 liikevaihto kasvaa noin 60% verrattuna vuoteen 2022. Tulevaisuuden tavoitteena on jatkaa liiketoiminnan kasvua ja vakiinnuttaa asemansa alueen merkittävimpänä paikallisena toimijana alallaan.

Kun puhutaan VMH Productions Oy:sta, esiin nousee koko tiimin arvot, kuten palvelualttius, ammattitaito, ahkeruus, kova työmoraali ja tinkimätön laatu. VMH on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen unohtumattomia visuaalisia kokemuksia ja toimimaan luotettavana kumppanina kaikissa viestinnän tarpeissa.

HAASTONURKKAUS

Toisena VMH:n haastonurkkaukseen istahtaa toimiston […]
VMH:N PITKÄAIKAINEN LUOTTOMIES Kolmantena VMH:n […]
Hetkien ikuistaja Seuraavana VMH:n haastonurkkaukseen […]
On pimeähkö marraskuinen aamu, sade […]
Tulemme tästä eteenpäin toteuttamaan haastonurkkauksia […]
VMH:n haastonurkkaukset jatkuvat! Tänään haastonurkkauksessa […]
VMH:n haastonurkkaukset jatkuvat! Tänään haastonurkkauksessa […]
    ota yhteyttä ja pyydä tarjous!