VMH:n haastonurkkaukset jatkuvat! Tänään haastonurkkauksessa VMH:n kummipelaaja Jesse Huhtala.

Lappeenrannan PEPOon comebackin tehnyt Jesse Huhtala on VMH:n kummipelaaja Ykkösen kaudella 2022. Huhtala siirtyi Lappeenrantaan Valkeakoskelta Veikkausliigaa pelaavasta FC Hakasta. Mitä Pirkkalasta lähtöisin olevalle Jesselle kuuluu ja mitä hän mieluiten tekee kauniina kesäiltoina?  Lue ja selvitä!

Hei Jesse, kuka olet ja mitä teet? 

Jesse Huhtala 21v, alun perin Pirkkalasta kotoisin ja siellä tullut lähes koko elämä vietettyä. Nyt toki jo kotiutunut Lappeenrantaan toistamiseen! Pelaan PEPOssa futista ja siihen on tällä hetkellä täysi focus päällä. 5 vuotiaana aloitin pallon potkimisen PJK:ssa ja sen jälkeen ei oo kyllä taukoa tullut vietettyä. Lukio opinnot on ollut maalissa nyt pari vuotta ja tarkoituksena olisi peliuran ohella jossai vaiheessa jatko-opintoja alkaa suorittamaan Yliopistossa.

Missä olet vahvimmillasi? 

Vahvimmillani olen ehdottomasti pelikentällä kun pääsen kiusaamaan vastustajan puolustajia! Kentän ulkopuolella vahvuudet löytyy järven/joen rannalta kun pääsee kaloja narraamaan!Huhtala pelasi PEPO:ssa puolikkaan kauden jo 2019

Parhaat asiat omassa lajissasi? Entäpä haastavimmat?

Eihän tähän voi vastata kun voittamisen tunteen. Mikään ei voita sitä fiilistä kun tappelee 90 minuuttia jengin kanssa ja sen jälkeen pääsee pukukoppiin 3 pisteen kanssa. Totta kai hyökkääjälle maalien tekeminen on aina tärkeetä ja ei siihen kyllä oo ainakaan toistaseks uran aikana päässyt kyllästymään.

Haastavimpina tulee sitten loogisesti häviäminen. Ei varsinaisesti edes yksittäiset tappiot koska niitä ylä- ja alamäkiä tulee viikoittain ja sen osaa kyllä käsitellä jo. Mutta pidemmät tappioputket ja niissä kurssin kääntäminen on ehdottomasti haastavia paikkoja niin yksilölle kuin myös koko joukkueelle.

Kuka on paras jalkapalloilija, jonka kanssa olet pelannut?

Nostan tähän Ishmael Yarteyn. Pelasin hänen kanssaan 2021 Valkeakoskella Hakassa. Oma kausi jäi lyhyeksi loukkaantumisen takia mutta koen että häneltä opin paljon niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Hänellä on erittäin pitkä kokemus monista huippu seuroista ja vaatimustasosta huipulla pysymisestä.

Entäpä paras ketä vastaan olet pelannut?

2021 preseasonilla matsi HJK: ta vastaan kun pelasin Daniel O’Shaugnessyä vastaan 90min. Siinä kyllä huomasi minkä takia toinen kaveri paino muutama kuukausi sen jälkeen EM-kisoissa. Ei tullut meikäläiselle kauheen montaa kaksinkamppailu voittoa ja tulostaulullakin oli pelin jälkeen aika tylyt 4-0 lukemat.Huhtala kohtasi Huuhkajien O´Shaughnessyn pari kuukautta ennen EM-kisoja. KUVA: RIO GANDARA 

Mitä unelmia sinulla on?

Omalla tavallaan tässä elää sitä pikkupojan unelmaa kun saa tehdä työkseen sitä mitä rakastaa! Toki kaikkia unelmia ei vielä ole saavutettu ja tavoitteet on kehittyä pelaajana ja sitä kautta raivata tie vielä kovempiin sarjoihin pelaamaan ja mahtavaa olisi samalla tutustua johonkin uuteen maahankin.

Mitä teet työn, eli jalkapallon ulkopuolella?

Kuten tuossa aikasemmin jo mainitsinkin niin kalastaminen on lähellä sydäntä ja hienoja kesäiltoja tulee kyllä virveli kädessä vietettyä. Toki tulee ”vapaa-ajallakin” aika paljon urheilun parissa vietettyä aikaa on se sitten salilla, sulkapalloa pelatessa tai frisbeetä heittäen. Sitten välillä kun halua vaan rentoutua ja makoilla sohvalla ja lepäillä niin tulee paljon katottua futista varsinkin Valioliigaa ja toisinaan pelattua sitten kavereiden kanssa pleikkaria niin pystyy hyvin vaihtaan kuulumisia vaikka ei samalla paikkakunnalla asuisikaan.

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen VMH:sta?

Itselle kaikkein eniten tulee mieleen mahtava materiaali mitä on nähnyt PEPOn somessa. Vaikka viimevuonna en täällä pelannutkaan niin tiukassa seurannassa ollut useammastakin syystä ja on kyllä kateellisena saanut seurata että olisipa yhtä laadukasta materiaalia oman jengin somessa. No nyt on!

Vapaa sana:

Mahtavaa olis nähdä sankoin joukoin yleisöä Kimpisellä kesällä! Voittamisesta tulee vielä kivempaa kun sitä on todistamassa enemmän silmäpareja!

Tags:

Kommentointi