VMH ja Viipurin Golf laajaan yhteistyöhön!

VMH ja Viipurin Golf laajaan yhteistyöhön!

VMH ja Viipurin Golf laajaan yhteistyöhön!

 

VMH ja Viipurin Golf (Oy ja Ry) aloitti viime vuonna yhteistyön ja on nyt laajentanut sitä monivuotisella yhteistyö sopimuksella. Tänä vuonna tullaan Viipurin Golffin eri kanavissa näkemään VMH:n tuottamaa materiaalia, mm. mainos-, esittelyvideoita, ilmakuvia/videoita ja uutta graafista ilmettä.

”Aloitimme VMH:n kanssa aluksi pienillä projekteilla. Niissä tunsimme, että saimme enemmän kuin tilasimme. Jälki oli ensiluokkaista. Siitä aloimme keskustella hyötyntäkohdista molemmin puolin. Kun ajatukset kohtasivat, niin paiskasimme kättä (tapahtui ennen Koronaa) ja aloitimme laajemman yhteistyön. VMH:n vahvuus on ehdottomasti monipuolisuus. Lisäksi Patric tuntee hyvin golfmaailman” Kari Kalin / Toimitusjohtaja Viipurin Golf Oy

Tänä kesänä Kahilanniemen Golf-kentällä tullaan näkemään VMH näkyvästi. Kaikilla väylillä olevat liput ovat VMH:n logo lippuja, harjoittelualueella on iso mainos, kotisivuilla olevissa Kahilanniemen väyläesittely videoissa on VMH:n logot ja Etelä-Saimaan Golf kentällä on VMH:n mainos diginäytössä.

Tervetuloa pelaamaan Suomen Kauneimmalle kentälle!

 

www.viipuringolf.fi

 

ETELÄ-SAIMAA GOLF
Vehkataipaleentie 589
53300 Lappeenranta

0600 95 630

 

KAHILANNIEMI
Kahilanniementie 3
53130 Lappeenranta

 010 505 2623

 

Tilaa uutiskirje

Saat sähköpostiisi VMH:n ajankohtaiset uutiset ja muuta sinua kiinnostavaa sisältöä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous