VMH Esittely

VMH Esittely


Kaikki kuvauspalvelut samasta paikasta!


VMH Productions Oy eli entinen Valokuvaus & Media Huittinen on 2017 perustettu lappeenrantalainen yritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman valo- ja videokuvausta sekä visuaalista markkinointia.

Me VMH:lla tuotamme laadukasta materiaalia asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja asiakaspalvelu on muutenkin meille erittäin tärkeää (asiakkaista 99% suosittelee, asiakastyytyväisyys 4,8 / 5))  ja ne ovat yksi toimintamme kulmakivistä. Toteutamme yrityksille, seuroille ja yksityisasiakkaille valokuvausta, videokuvausta, 3D ja 360 kuvausta, ilmakuvausta, LIVE tuotantoja sekä visuaalista markkinointia. Palvelutarjontamme  on laajentunut vuosi vuodelta ja näin ollen pystymme tarjoamaan asiakkaalle kaikki kuvauspalvelut saman katon alta kilpailukykyiseen hintaan ja laadukkaasti!

Olemme tehneet paljon antoisia projekteja ja yhteistöitä (referenssit) yritysten sekä seurojen kanssa. Ja lisää on tulossa… Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos yhteistyö tai asiakkauus meidän kanssamme kiinnostaa! #24/7/365

Ps. tässä kuva meistä 🙂

Ota yhteyttä

Patric Huittinen
+ 358 45 112 7280

patric@vmh-huittinen.fi 
– Better Or Nothing –

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous