Toisena VMH:n haastonurkkaukseen istahtaa toimiston uusin tulokas. Jalkapallokentiltäkin tuttu hahmo, joka tätä nykyä toimii myös VMH Productions Oy:n kulisseissa aivan jossain muussa roolissa, kun kameran takana.

Hei Eetu, kuka olet ja mitä teet? 

Olen Eetu Suoraniemi ja vastaan VMH:lla markkinoinnista sekä myynnistä. Pyrin olemaan parhaani mukaan myös Patricin tukena kehittämässä VMH:n liiketoimintaa ja tuomaan uusia näkökulmia aiheeseen kuin aiheeseen.

Millainen on normaali työpäiväsi?

Työpäiväni ovat tosi erilaisia, mutta toimistolla koneella tulee aika paljon oltua työpäivien aikana. Useimmiten aloittelen työt 9 maissa, mutta myös iltavuoroja tulee välillä tehtyä. Työpäiväni koostuvat pääosin VMH:n sekä meidän asiakkaiden markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, myynnistä sekä uuden ideoinnista. Toki tulee myös autettua pienyritykselle tyypillisten juoksevien asioiden hoidossa.

Mikä on vahvuutesi töissä? 

Vahvuuksiani töissä ovat monipuolisuus, luovuus ja hahmotan kokonaisuuksia hyvin. Tämän lisäksi olen erittäin luotettava, kurinalainen mutta silti rento työkaveri!

Olet työskennellyt VMH:lla nyt vajaa 4kk, mitä fiiliksiä menneestä ja tulevasta? 

Hyvin olen saanut jutun juonesta kiinni, ja innolla kohti tulevaa. Alussa panostettiin siihen, että pääsen rauhassa tutustumaan VMH:n toimintatapoihin ja Patricilta olen saanut sen tuen mitä olen tarvinnut. Tulevaisuuden tavoitteet ovat selkeänä mielessä ja hyvällä meiningillä painetaan eteenpäin!

Mitä teet työn ulkopuolella ja mitä unelmia sinulla on? 

Työn ulkopuolella nautin vapaa-ajasta perheen ja ystävien kanssa. Urheilua tulee kulutettua aika lailla kaikissa sen muodoissa. Pelaan itse jalkapalloa ja tykkään käydä ulkoilemassa mm. frisbeegolfin parissa. Tällä hetkellä vapaa-aikaa kuluu kiitettävästi myös ensiasunnon remontin parissa.

Unelmoin asumisesta Saimaan rannalla perheeni kanssa. Tämän lisäksi toivon, että saan tulevaisuudessakin tehdä elannoksi sellaista työtä, josta nautin.Hyvässä porukassa luovuus kukkii.

Mikä on sinun mielestäsi VMH:ssa parasta? 

VMH:ssa parasta on porukan työmoraali ja kehittymisen nälkä. On myös mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä laajasti eri aloilla toimivien yritysten kanssa päivittäin. Tämän lisäksi nautin siitä, että pääsen tekemään itselle mielekästä työtä ja pystyn vaikuttamaan oman työpäiväni kulkuun.

Vapaa sana:

Lyhyesti sanottuna, tukekaa paikallisia yrityksiä ja seuroja. Laadukas paikallinen yhteistyö vie kaikkia ja kaikkea eteenpäin.

www.vmh-productions.fi

Tags:

Kommentointi