VMH SOUND

Kaikki äänimainos- ja
äänentoistopalvelut

Meidän kauttamme saat ääni- ja radiomainokset, podcast äänitykset, voiceoverit sekä spiikit kätevästi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hyvä äänimainos kiinnittää potentiaalisen asiakkaasi huomion ja laadukas radiomainos saa viestisi perille.

radiomainonta

Radiomainonta lähtee liikkeelle hyvästä ideasta ja käsikirjoituksesta, jotka yhdistyvät luontevasti mainostettavaan tuotteeseen tai palveluun. Toimiva käsikirjoitus on radiomainoksen runko, eikä huonoa käsikirjoitusta pelasta parhainkaan tuotanto. Radiossa liika kirjoittaminen voi latistaa viestin, sillä sanojen sijaan on annettava tilaa spiikkerin tulkinnalle ja äänikuville. Yksinkertainen on aina kaunista – perusviesti on parempaa kuin kikkailu. Käsikirjoituksessa ilmenee radiomainoksen tapahtumakulku, tunnelma ja käytettävät elementit (tehosteet, musiikki, roolihenkilöt ja spotin kesto). Esimerkkejä:

podcastit

Onko haaveissasi aloittaa podcast, mutta tekninen toteutus puuttuu? Ei hätää, podcastin tekeminen on meille tuttua. Meillä voit tehdä podcastia esimerkiksi 3 vieraan kanssa (1+3), etänä jonkun muun kanssa tai ihan itsekseen viihtyisässä studio tilassa. Voit tilata meiltä koko tuotannon tai osia siitä.

  • Käsikirjoitus
  • Äänitys
  • Editointi ja äänen jälkikäsittely
  • Markkinointimateriaalit
  • Levitys (esim. Spotify)
  • Tuotanto, hostit, vieraat


voiceover

TV:n ja radion lisäksi toimitamme spiikkejä myös esimerkiksi mainosvideoille sosiaaliseen mediaan, tapahtumiin tai opetusvideoihin. Mihin ikinä siis tarvitsetkin spiikin, se onnistuu meidän studiossa. Toteutamme sujuvasti myös mainosjinglet, taustamusiikit, ääniefektit, äänieditointi- sekä miksaukset. Meidän kauttamme löytyy erilaisia ääniä tilanteeseen kuin tilanteeseen, naisia sekä miehiä.

Spiikkerimme puhuu myös suomen lisäksi sujuvaa englantia, -venäjää sekä kevyesti ruotsia. Tottakai voimme tehdä äänimainokset asiakkaan äänillä ja tarvittaessa meidän päästä voidaan antaa koulutusta spiikkaamiseen.

äänentoisto

Pidämme huolen, että tunnelma tilassanne on oikeanlainen. Meiltä vuokraat helposti tarvitsemasi äänentoistolaitteet niin pieneen kuin suureenkin tapahtumaan. Saat kauttamme myös kaikki tuotteiden lisätarvikkeet, kuten telineet, jatkojohdot, mikrofonit jne. Meiltä saat myös ammattitaitoisen kaverin asentamaan ja purkamaan kaluston, tai sitten miksaajan tapahtuman ajaksi.
    ota yhteyttä ja pyydä tarjous!