Ilmakuvaus

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus

  • Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille ilmakuvausta stillkuvista valmiisiin mainosvideoihin. Kopteri kuvaa tarvittaessa jopa 4K resoluutiolla ja still kuvia saamme 12- 16mpix. Kopteri kameran nostamme jopa 200 metrin korkeuteen ja noin 2 kilometrin päähän nosto paikasta. Ilmakuvista on paljon apua yrityksen mainonnassa, ilmakuvat auttavat luomaan nykyaikaista ja positiivista imagoa yrityksestä.
  • Kiinteistönvälittäjät vauhdittavat kohteen myyntiä oli kyseessä sitten omakotitalo, tontti tai metsäpalsta. Piha- ja ympäristösuunnittelijat voivat käyttää ilmakuvaa suunnitelmiensa pohjana. Rakennustoimistot ja kaavoittajat hyötyvät ilmakuvakartoituksesta, esim. vesikattojen kuvaus tai uuden asuinalueen kartoitus. Tapahtumajärjestäjillet tarjoamme unohtumattomia kuvakulmia.
  • Kopterilla voidaan suorittaa tarkastuksia teollisuuskohteissa joihin pääsy olisi muuten vaikeaa, esimerkiksi korkean piipun tarkastus. Kuvauksia tehdään pääsääntöisesti Etelä-Karjalan alueella mutta myös tarvittaessa pitemmälläkin.

Kopterikuvauksissa tulee huomioida sää, emme lennä kovalla sateella tai -tuulessa. Pidätämme oikeuden olla suorittamatta lentoa mikäli mielestämme sitä ei voida suorittaa turvallisesti. Turvallisuus on meille tärkeä asia.

  • Noin 95% asiakaskunnastamme on yrityksiä tai yhteisöjä. Ilmakuvausta voi soveltaa useisiin käyttötarkoituksiin

Puh: 045 112 7280patric@vmh-huittinen.fiTukkikatu 2, Lappeenranta 

Tilaa uutiskirje

Saat sähköpostiisi VMH:n ajankohtaiset uutiset ja muuta sinua kiinnostavaa sisältöä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous