VMH PHOTO

Laadukasta valokuvausta
tarpeidesi mukaan.

Tarvitsetko laadukkaita ja persoonallisia valokuvia? VMH tarjoaa valokuvauspalveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöille, täyttäen tarpeesi yksilöllisesti. Valokuvauksen monimuotoisuus on meidän vahvuutemme. Jokainen kuvausprojekti on ainutlaatuinen, ja asiakkaan toiveet ovat ohjenuoramme. VMH:n kuvaajat sopeutuvat tilante isiin ammattitaidolla, ja takaamme laadukkaat tulokset. Ota yhteyttä ja varaa valokuvaus!

Valokuvaus on taiteenlaji ja viestinnän keino, joka voi välittää tarinoita, tunnelmia ja viestejä. Me VMH:n tiimissä ymmärrämme tämän ja tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä valokuvauspalvelua, joka vastaa niin yritysten kuin yksityishenkilöiden monimuotoisiin tarpeisiin. Jokainen valokuvauksen projekti on ainutlaatuinen. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat meille ohjenuora, ja pyrimme aina tuomaan esille projektin yksilöllisen luonteen. Tavoitteemme on ikuistaa hetket, henkilöt ja tuotteet siten, että ne puhuttelevat katsojaa ja välittävät halutun viestin. VMH:n valokuvaajat ovat ammattitaitoisia ja kokeneita ammattilaisia, jotka osaavat sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja vaatimuksiin. Olemme ylpeitä laadukkaasta työstämme ja sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua.

YRITYSKUVAUS

Yrityskuvauksessa tarjoamme monipuolisia mainos- ja yrityskuvauspalveluita, jotka voidaan räätälöidä yksilöllisesti. Olipa kyseessä markkinointikampanja, uuden tuotteen tai palvelun lanseeraus, tai yrityksesi brändin vahvistaminen, luomme erottuvia ja laadukkaita mainoskuvia, jotka sopivat eri viestintäkanaviin.

TUOTEKUVAUS

Tuotekuvauksessa panostamme laatuun, sillä hyvät tuotekuvat voivat tehostaa myyntiä merkittävästi. Käytössämme on huippuluokan kuvauskalusto ja ammattitaitoiset kuvaajat, jotka takaavat tuotteidesi esittelyn parhaasta mahdollisesta kulmasta.

HENKILÖ- JA STUDIOKUVAUS

Henkilökuvauksessa olemme valmiita luomaan monipuolisia kuvia studiossa, miljöössä tai vaikkapa työpaikallasi. Haluamme, että kuvasi kertovat tarinasi ja sopivat somen, kotisivujen ja muun viestinnän tarpeisiin.  Studiokuvaus on mahdollisuus luoda huolella mietittyjä ja laadukkaita kuvia, oli kyseessä sitten CV-kuvaus, henkilö-, perhe- tai lemmikkikuvaukset. Studiossamme on käytössä laadukas valaistus, erinomaiset kamerat ja monipuoliset taustavaihtoehdot.

URHEILU- JA TAPAHTUMAKUVAUS

Tapahtumakuvaus on erityislaatuista työtä, jossa jokainen hetki on katoavainen ja tätä kautta ainutlaatuinen. VMH:n valokuvaajat takaavat laadukkaat kuvat kaikissa olosuhteissa, ja pyrimme ikuistamaan tapahtumasi niin, että ne herättävät tunteita ja luovat aikaa kestäviä muistoja. Urheilukuvauksessa olemme erikoistuneet ikuistamaan urheiluhetket monipuolisesti säästä riippumatta. Laadukas kalustomme ja ammattitaitomme takaavat, että jokainen liike, ele ja tunteenpurkaus tallentuu laadukkaaseen kuvaan.

ILMAKUVAUS

Ilmakuvaus tarjoaa uuden perspektiivin, ja se voi palvella monia eri tarkoituksia. VMH toteuttaa ilmakuvaukset turvallisesti ja ammattitaidolla modernilla kalustolla. Olipa tarpeesi sitten tapahtumanjärjestäjänä, kiinteistönvälittäjänä tai tarkastuksia suorittavana, ilmakuvat voivat tarjota arvokasta tietoa ja visuaalista materiaalia.

JUHLA- JA HÄÄKUVAUS

Juhlakuvaus on erityisen tärkeä, sillä se ikuistaa elämäsi tärkeimmät hetket. Oli kyseessä sitten häävalokuvaus, ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset tai muistotilaisuus, haluamme taltioida juhlasi laadukkaasti ja persoonallisesti.
    ota yhteyttä ja pyydä tarjous!