MARKETING

MARKETING

VMH MARKETING

MARKKINOINTIPALVELUT

Meiltä saat apua liiketoimintaasi tehokkaan markkinoinnin keinoin. Yhdistämällä VMH:n laadukas kuva- ja videomateriaali sekä markkinoinnin tehokas toteutus, saat niin kokonaisvaltaisen paketin, että voit itse keskittyä liiketoiminnan muihin osa-alueisiin rauhallisin mielin.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia markkinoinnin paketteja. Riippuen asiakkaan tarpeesta, meiltä löytyy vaihtoehtoina niin kevyempiä kokonaisuuksia sekä Avaimet käteen -periaatteella olevia All in-paketteja.

 

Markkinoinnin kokonaisvaltainen suunnittelu, seuranta ja optimointi

Markkinointistrategia, markkinointisuunnitelma, sosiaalisen median sisältösuunnitelma..  Autamme sinua markkinoinnin suunnittelussa tarpeesi mukaan.  Seuraamme myös yrityksen markkinoinnin tuloksia/mittareita ja optimoimme sisältöjä havaintojen pohjalta jatkuvasti.

Digimarkkinointi

Somemarkkinointi

Tarjoamme palveluita tehokkaan ja vaikuttavan sosiaalisen median markkinoinnin toteutukseen. Riippuen asiakkaan tarpeesta, meiltä löytyy vaihtoehtoina niin kevyempiä kokonaisuuksia sekä Avaimet käteen -periaatteella olevia All in-paketteja. Toteutamme myös kertaluontoisia somemarkkinointikampanjoita.

Somekanavat, joissa voimme auttaa: Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn ja TikTok.

Sisällöntuotanto

Tuotamme idearikasta, monipuolista ja yrityksesi näköistä sisältöä eri kanaviin. Voimme halutessasi toteuttaa kaiken yrityksesi sisällön tai vastaavasti auttaa sinut ja tiimisi alkuun.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on parhaimmillaan kustannustehokasta ja toimivaa markkinointia. Hyvin toteutettuna sähköpostimarkkinointi tuo uuden myyntikanavan, jossa palvellaan nykyisiä sekä uusia asiakkaita paremmin.

Mainonta

Sosiaalisen median mainonta

Toteutamme eri sosiaalisen median kanaviin mainoskampanjat yrityksellesi. Autamme sinua tarpeidesi mukaan ideoinnista mainonnan toteutukseen, seurantaan ja optimointiin.

Google Ads

Jos haluat mainostaa yritystäsi Google haussa, ota meihin yhteys. Google Ads on kätevä tapa houkutella uusia potentiaalisia asiakkaita sivustollesi. Adsia voidaan hyödyntää mm. nopean näkyvyyden saavuttamiseksi, hetkellisen hakukonenäkyvyyden takaamiseksi tai vaikka hakukone löydettävyyden kattamiseksi kunnes SEO/hakukoneoptimoinnin tulokset alkavat näkyä.

Graafinen suunnittelu

Meidän kauttamme saat laadukkaat graafisen suunnittelun toteutukset. Yritysilmeen suunnittelusta mainos- ja markkinointimateriaaleihin. Teemme yhteistyötä Visu Dsignin kanssa. Lue lisää graafisen suunnittelun palveluistamme TÄSTÄ.

Verkkosivut

VMH toteuttaa yrityksellesi uudet ja helppokäyttöiset kotisivut sekä verkkokaupat toiveidesi mukaan!

Voimme tehdä pienempiä päivityksiä nykyisiin verkkosivuihisi tai luoda kokonaan uudet, unelmiesi kotisivut. Toteutamme verkkosivut yhteistyökumppanimme kanssa.

Säväyttävien sivujen mahdollistamiseksi saat saman katon alta myös kaikki tarvitsemasi valo– ja videokuvamateriaalit!

Ota yhteyttä, niin voimme keskustella aiheesta tarkemmin!


Ota yhteyttä ja kysy tarjous:  Eetu Suoraniemi   –   040 563 7787  –  eetu@vmh-productions.fi

Tilaa uutiskirje

Saat sähköpostiisi VMH:n ajankohtaiset uutiset ja muuta sinua kiinnostavaa sisältöä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous