LIVE

LIVE

VMH LIVE

Onko mielessä livelähetys tapahtumastasi, urheiluottelusta tai yrityksesi tilaisuudesta?

Olemme tuottaneet alla oleviin palveluihin jo yli 600 livelähetystä, toteutuksia on ollut mm. isoista TV-tuotannoista pieniin Facebook-lähetyksiin, ja kaikkea siltä väliltä.

 

 

Striimaus tuo yleisösi paikan päälle mistä tahansa.

Hyvä livelähetys ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys – pätkivä kuva tai takkuileva ääni eivät ole katsojalle mieluisa kokemus. Hyvin toimivaa online-tapahtumaa on taas yhtä mukavaa – ellei mukavampaakin – seurata omalta kotisohvalta. Voimme toteuttaa suoria lähetyksiä niin ulkona UT autosta tai sisällä irtokalustolla. Pystymme toteuttamaan tällä hetkellä jopa 5 suoraa monikameralähetystä eripaikoista samaan aikaan selostettuna.

Pidämme huolen siitä, että jokainen toteuttamamme webinaari monikameratuotanto ja suora lähetys tehdään niin, että etänä katsominen ei harmita.

 

 

Millainen?

Webinaari voi olla kevyt tuotanto, jonka tarkoitus on saada informaatio välitettyä linjojen toiseen päähän. Toisaalta voidaan haluta tehdä korkean profiilin kokonaisuus, jossa yhdistyy brändisi visuaalisuus, kustomoitu katselusivu ja grafiikat, useat kamerakulmat sekä ikimuistoinen meininki.

Minne?

Tätä nykyä alustoja, joihin voidaan tehdä livelähetys, on lukemattomia. Kaikille avoin lähetys voidaan toteuttaa omiin kanaviisi esimerkiksi Facebookiin tai Youtubeen.  Lähetykseen voidaan esimerkiksi luoda salasanasuojaus tai rekisteröitymislomake sekä tehdä kyselyjä lähetyksen aikana tarkemman datan haalimiseksi.

Milloin?

Livelähetys on uniikki katselukokemus, mutta aina katsoja ei ehdi osallistumaan parhaaseen katseluaikaan tai haluaa palata tärkeään infoon lähetyksen jälkeen. Tallenteen tulee olla nopeasti lähetyksen jälkeen katsottavissa yhtä laadukkaasti ja helposti kuin suoranakin. Tarvittaessa jokainen lähetyksen osio voidaan katsoa helposti joutumatta kelaamaan parhaimmillaan usean tunnin mittaista videota.

Mistä?

Toteutamme lähetykset laadukkaalla kuvalla ja äänellä sieltä missä tapahtuu – auditoriosta, tapahtumapaikalta, urheilustadionilta – vain taivas on rajana.

Laitteet?

Livetuotannot voidaan tehdä monikameratuotantona, jopa neljällä kameralla. Lähetykseen saadaan myös selostaja, kommentaattori ja erilaisia mikrofoneja tuotantopaikalle. Lähetyksessä voidaan ajaa mainoksia/kuvia/tilastoja/erilaista grafiikkaa – lähetykset tehdään juuri sinun tarpeidesi mukaan!

Olemme tuottaneet mm. seuraavista sarjoista useita lähetyksiä:

Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Patric Huittinen

 

Tilaa uutiskirje

Saat sähköpostiisi VMH:n ajankohtaiset uutiset ja muuta sinua kiinnostavaa sisältöä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous