VMH LIVE

Livelähetys
mistä 
tahansa
minne  tahansa.

Olemme olleet mukana tuottamassa alla oleviin palveluihin jo yli 1 500 livelähetystä, toteutuksia on ollut mm. pienistä verkkostriimeistä isoihin televisiolähetyksiin.

Korkealaatuinen livelähetys tuo tapahtumasi
kaikkialle ja jättää yleisön vaikuttuneeksi


Hyvä livelähetys ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Pätkivä kuva tai takkuileva ääni eivät ole katsojalle mieluisa kokemus. Hyvin toimivaa online-tapahtumaa on taas yhtä mukavaa, ellei mukavampaakin seurata omalta kotisohvalta. Voimme toteuttaa suoria lähetyksiä niin ulkona UT autosta tai sisällä irtokalustolla. Pystymme toteuttamaan tällä hetkellä jopa 5 suoraa monikameralähetystä eri paikoista samaan aikaan selostettuna.

Pidämme huolen siitä, että jokainen toteuttamamme suora lähetys tehdään niin, että etänä katsominen ei harmita.

Webinaari voi olla kevyt tuotanto, jonka tarkoitus on saada informaatio välitettyä linjojen toiseen päähän. Toisaalta voidaan haluta tehdä korkean profiilin kokonaisuus, jossa yhdistyy brändisi visuaalisuus, kustomoitu katselusivu ja grafiikat, useat kamerakulmat sekä ikimuistoinen meininki.

Kalusto ja laatu

VMH:lla panostamme tekniseen osaamiseen ja laadukkaaseen tuotantovälineistöön. Käyttämämme TV-tuotantokalusto mahdollistaa peräti kymmenen kameran monikameralähetykset, mutta taipuu suurtuotantojen ohella erinomaisesti myös pienempiin lähetyksiin. Tällä hetkellä kapasiteettimme riittää jopa viiden samanaikaisen monikameralähetyksen toteuttamiseen, ja voimme tuottaa suoria lähetyksiä niin ulkona UT-autosta kuin sisällä irtokalustollakin. Tekninen toimintaperiaate eroaa oleellisesti kaikkien muiden striimaus-, videoneuvottelu-, verkkolähetys- ja webinaaripalveluiden toiminnasta siten, että lähetykset toteutetaan samalla luotettavalla tekniikalla ja tuotantokonseptilla kuin nykyaikaiset TV-lähetykset. Tämän ansiosta lähetys toimii kaikissa olosuhteissa päätelaitteesta ja katsojamäärästä riippumatta.

Ammattitaitoinen käyttömestari paikalla

Tapahtumapaikalla kaikesta valmistelusta ja operoinnista vastaa ammattitaitoinen käyttömestari. Näin tapahtuman järjestäjä ja esiintyjä voivat keskittyä täysin tapahtuman toteuttamiseen. 

Valvonta- ja tukipalvelu lähetyskeskuksessa

Kaikkia lähetyksiä valvotaan keskitetysti Kepit Systems Oy:n lähetyskeskuksessa ja sieltä autamme teitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Luotettava

TV-tuotantotekniikan ja modernin streaming-tekniikan ansiosta videolähetykset toimivat luotettavasti suurillakin katsojamäärillä ja hitaammillakin verkkoyhteyksillä.

Tuo tapahtumasi kaikille saataville
ja jätä yleisö vaikuttuneeksi


Tätä nykyä alustoja, joihin livetuotannot voidaan jakaa, on lukemattomia. Kaikille avoin lähetys voidaan toteuttaa omiin kanaviisi esimerkiksi Facebookiin tai YouTubeen. Lähetykseen voidaan esimerkiksi luoda salasanasuojaus tai rekisteröitymislomake sekä tehdä kyselyjä lähetyksen aikana tarkemman datan haalimiseksi.

Livelähetys on uniikki katselukokemus, mutta aina katsoja ei ehdi osallistumaan parhaaseen katseluaikaan tai haluaa palata tärkeään infoon lähetyksen jälkeen. Tallenteen tulee olla nopeasti lähetyksen jälkeen katsottavissa yhtä laadukkaasti ja helposti kuin suoranakin. Tarvittaessa jokainen lähetyksen osio voidaan katsoa helposti joutumatta kelaamaan parhaimmillaan usean tunnin mittaista videota.

Teemme yritystapahtumien lisäksi
mm. seuraavista sarjoista lähetyksiä toistuvasti:

Palvelusisältö

(yhteistyössä GrassMark Oy ja Kepit Systems Oy)

livetuotanto

äänituotanto

kuva miksaus ja hidastukset

valmis tuotantokonsepti

nimi- ja tapahtumagrafiikat

Tuki ja valvonta

evästeetön lähetyssivu ja upotettava videosoitin

live chat

katseluoikeuden rajausmahdollisuus

datan seuranta 

tallennukset ja leikkaukset

”avaimet käteen -periaate”
    ota yhteyttä ja pyydä tarjous!