LIVE

LIVE

VMH LIVE

Onko mielessä livelähetys tapahtumastasi, urheiluottelusta tai yrityksesi tilaisuudesta?

Olemme tuottaneet alla oleviin palveluihin jo yli 850 livelähetystä, toteutuksia on ollut mm. isoista TV-tuotannoista pieniin Facebook-lähetyksiin, ja kaikkea siltä väliltä.

Livelähetys – Mistä tahansa, minne tahansa

Korkealaatuinen livelähetys tuo tapahtumasi kaikkialle saataville ja jättää yleisösi vaikuttuneeksi.

Hyvä livelähetys ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys – pätkivä kuva tai takkuileva ääni eivät ole katsojalle mieluisa kokemus. Hyvin toimivaa online-tapahtumaa on taas yhtä mukavaa – ellei mukavampaakin – seurata omalta kotisohvalta. Voimme toteuttaa suoria lähetyksiä niin ulkona UT autosta tai sisällä irtokalustolla. Pystymme toteuttamaan tällä hetkellä jopa 5 suoraa monikameralähetystä eripaikoista samaan aikaan selostettuna.

Pidämme huolen siitä, että jokainen toteuttamamme webinaari monikameratuotanto ja suora lähetys tehdään niin, että etänä katsominen ei harmita.

Webinaari voi olla kevyt tuotanto, jonka tarkoitus on saada informaatio välitettyä linjojen toiseen päähän. Toisaalta voidaan haluta tehdä korkean profiilin kokonaisuus, jossa yhdistyy brändisi visuaalisuus, kustomoitu katselusivu ja grafiikat, useat kamerakulmat sekä ikimuistoinen meininki.

Livetuotantojen kalusto ja laatu

VMH:lla panostamme tekniseen osaamiseen ja laadukkaaseen tuotantovälineistöön. Käyttämämme TV-tuotantokalusto mahdollistaa peräti kymmenen kameran monikameralähetykset, mutta taipuu suurtuotantojen ohella erinomaisesti myös pienempiin lähetyksiin. Tällä hetkellä kapasiteettimme riittää jopa viiden samanaikaisen monikameralähetyksen toteuttamiseen, ja voimme tuottaa suoria lähetyksiä niin ulkona UT-autosta kuin sisällä irtokalustollakin.

Korkealaatuinen livetuotanto tuo tapahtumasi kaikkialle saataville ja jättää yleisösi vaikuttuneeksi.

Tätä nykyä alustoja, joihin livetuotannot voidaan jakaa, on lukemattomia. Kaikille avoin lähetys voidaan toteuttaa omiin kanaviisi esimerkiksi Facebookiin tai Youtubeen.  Lähetykseen voidaan esimerkiksi luoda salasanasuojaus tai rekisteröitymislomake sekä tehdä kyselyjä lähetyksen aikana tarkemman datan haalimiseksi.

Livelähetys on uniikki katselukokemus, mutta aina katsoja ei ehdi osallistumaan parhaaseen katseluaikaan tai haluaa palata tärkeään infoon lähetyksen jälkeen. Tallenteen tulee olla nopeasti lähetyksen jälkeen katsottavissa yhtä laadukkaasti ja helposti kuin suoranakin. Tarvittaessa jokainen lähetyksen osio voidaan katsoa helposti joutumatta kelaamaan parhaimmillaan usean tunnin mittaista videota.

 

 

Olemme tuottaneet mm. seuraavista sarjoista useita lähetyksiä:

Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Patric Huittinen

 

Tilaa uutiskirje

Saat sähköpostiisi VMH:n ajankohtaiset uutiset ja muuta sinua kiinnostavaa sisältöä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous