Kiinteistökuvaukset ja 3D Matterport

Kiinteistökuvaukset ja 3D

 

Kiinteistökuvaukset

 

Laadukkaiden valokuvien käyttö nostaa markkinointisi arvoa kaikissa kanavissa.

VMH:lta saat Zentuvo Finland Oy:n kanssa yhteistyössä toteutetut monipuoliset ja upeat kiinteistökuvaukset. Kohteiden tärkeimpien ominaisuuksien havaitseminen ja korostaminen valokuvauksessa takaa aina houkuttelevan lopputuloksen kohteesi markkinointiin. Kiinteistökuvauksessa panostamme laatuun, tarkkuuteen ja hyvään asiakaspalveluun.

3D Kuvaus

3D Matterport kuvauksella saat kodistasi, liiketilastasi tai muusta tilasta 3 ulotteisen esityksen jonka avulla asiakas pystyy navigoimaan kiinteistön sisällä virtuualisesti ja tarkastelemaan asuntoa lähes kuin olisi itse paikan päällä. Esitys on yhteensopiva tietokoneilla, mobiililaitteilla, tableteilla kuin myös VR laseilla.

Tässä alla esimerkkejä, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Videot

Ammattimaisen valokuvauksen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman videotuotteita tehokkaaseen markkinointiin valitsemillasi kanavilla. Valitse ammattimaisista videoesittelyistä tai korkean resoluution kopterikuvauksista.

Liikkuvan kuvan hyödyntäminen kohteiden markkinoinnissa on erittäin tehokasta. Videot tuovat esiin kohteiden parhaat puolet ja kasvattavat kohteen kiinnostusta asiakkaiden silmissä.

Hinnasto:

Matterport kuvaukset alkaen 129 (+alv)/ kiinteistö

Zentuvo Finland Oy laskuttaa asiakasta.

Lisätiedot ja tilaukset:

 

 

Tilaa uutiskirje

Saat sähköpostiisi VMH:n ajankohtaiset uutiset ja muuta sinua kiinnostavaa sisältöä!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous