VMH:n henkilöstö äänesti perinteisessä MVP äänestyksessä vuoden 2023 palkinnon saajaa ja lähes 50% äänistä keräsi Topi Lainio!😎

”Tuntuu todella mukavalta saada tunnustusta mvp-palkinnon muodossa. Se että saa tehdä sitä mistä tykkää, luo positiivista fiilistä ja ilmapiiriä, minkä nähtävästi ympärillä oleva työyhteisö on huomannut.

Hyvistä työtuloksista ei kuitenkaan voi ottaa kunniaa täysin itselleen koska taustalla on koko ajan luotettava ja osaava tiimi, niin kuvauskeikoilla kuin toimiston puolellakin. Kiitos.” -Topi Lainio

”Topin osaaminen, palvelualttius, työnlaatu sekä asiakaspalvelu on kerännyt kehuja asiakkailta, on hienoa että myös oma henkilöstömme on huomannut tämän vaikka tiiminä tehdäänkin töitä. Onnittelut Topi!” tiivistää yhtiön toimitusjohtaja Patric Huittinen.

VMH:n MVP palkinto on jaettu nyt kahtena vuotena:

🏆2023 Topi Lainio

🏆2022 Jani Taalikka & Joona Hänninen

Arvokkaimman “pelaajan” palkinto, lyhennettynä MVP-palkinto, on kunnia, joka tyypillisesti myönnetään henkilölle, jonka henkilökohtainen sekä yhteisöllinen suoritus on merkittävä. Palkinnon tarkoituksena on tunnustaa yksilön panos ryhmätyössä sekä korostaa henkilön suoritusten erinomaisuutta, esimerkillisyyttä ja merkityksellisyyttä.

Osasto:

Tags:

Kommentointi